Om Pansarhierta Design

lite om mig

Johanna Ehnberg
Johanna Ehnberg

Vad kul att du har hittat hit till min hemsida! Här presenterar jag mina grafiska alster, kunduppdrag och liknande. Men vem är jag då? Jag heter Johanna och är 34 år gammal. Jag har arbetat med grafisk formgivning på olika sätt sedan år 2002; från grafiker på reklamfirma till annonsproducent på tidning och senare som Art Director på en stor importfirma.

I dagsläget arbetar jag på Jordemor café & butik i Strömsund, Jämtland, där jag har möjlighet att kultivera mitt intresse för grafisk design genom att ta kundspecifika beställningar samt skapa på ”fri hand”. Mitt arbete på Jordemor innebär även att jag arbetar ”på golvet” med allt från fikabeställningar till beställningar av nya produkter, frontning och övrigt som hör till i en butik/café. På fritiden tycker jag om att sjunga, umgås med vänner och familj, samt att resa. Det finns inget så utvecklande som att träffa nya människor och att se nya platser. Jag bor tillsammans med min sambo Mikael och tre döttrar (Saga-Li, Ofelia och Lykke) + mopsen Molly i Strömsund.

personliga posters

En stor del av min verksamhet är att tillverka personliga posters. Jag erbjuder en mängd personliga motiv där kunden själv kan bestämma uppgifter och välja färg på t.ex. text.


art prints

Här hittar du även art prints/konsttryck med passande motiv till t.ex. köket, vardagsrummet, etc. En del alster bygger på mina egna illustrationer, andra är grafisk design och mixed media.


övriga produkter och tjänster

Jag kan även erbjuda andra produkter, såsom personliga etiketter, tryck till t.ex. t-shirts, papperspåsar, etc. Om du behöver hjälp med utformning av annonser, hemsidor och annat för både tryck och webb - hör av dig. Jag har arbetat som grafisk formgivare i över 10 år och hjälper dig gärna.om produkterna

För mig är det väldigt viktigt att erbjuda mina kunder högsta kvalitet gällande form och kvalitet.

Därför samarbetar jag med det lokala tryckeriet visitkort.se som trycker alla beställningar med bästa resultat.

Alla posters trycks på 300 grams högexklusivt vattenbeständigt fine art-papper.

När det gäller personliga motiv får du alltid se ett korrektur som du måste godkänna innan jag skickar till tryck.

Hör gärna av dig om du har några frågor!


Pansarhierta design

Besöks-/postadress:

Gärdinsvägen 10, 833 33 Strömsund

Tel. 079 - 326 71 44 

Info@pansarhiertadesign.se

Följ oss på instagram!